Kinder t shirt bedrukken als uniek cadeau

Je kent het wel. Een vriendin wordt zwanger, kondigt het groots aan en je ziet de mensen om je heen nadenken over wat zij als cadeau kunnen geven. Want bij geboortes horen cadeaus, net als bij de aankondiging van de zwangerschap zelf. Als het gaat om een goede vriendin of iemand waar je familie van bent, dan wil je graag bijzonder uit de hoek kunnen komen. Niet de standaard sokken of een luiertaart en zeker niet iets dat al vier keer gegeven is. Je wilt een origineel cadeau geven, een uniek geschenk met aandacht voor de persoon zelf. Zou het niet perfect zijn wanneer je een persoonlijk cadeau kunt laten maken? Dat was wat ik overwoog toen Alice vertelde dat zij zwanger was van de eerste. Een speciaal moment, want ik weet dat zij en Theo ontzettend lang bezig geweest zijn om zwanger te worden en het alsmaar niet lukte. Lukt het dan ineens wel, dan wil je iets kunnen geven waar zij ook echt blij mee kunnen zijn. En precies op tijd kwam ik uit bij Think Ahead (http://textieldrukkerij-thinkahead.nl/kinder-t-shirt-bedrukken/) waar ik het ideale cadeau binnen de kortste keren samen kon stellen. Want daar kun je dus wel zelf aan de slag – met een geweldig resultaat.

Een kinder t shirt bedrukken, het kan echt

Op de website vond ik de mogelijkheden rond een kinder t shirt bedrukken. Een geweldige optie, want op die manier kun je een cadeau zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Omdat je eigen tekst kunt gebruiken bij een kinder t shirt bedrukken, heb je veel meer mogelijkheden dan wanneer je in de winkel op zoek gaat. Waar ik overigens echt van onder de indruk was bij een kinder t shirt bedrukken, was dat de prijskwaliteitverhouding ronduit bijzonder te noemen is. De tarieven zijn erg aantrekkelijk, maar dat is niet te zien aan de kwaliteit van de kleding. Ik denk dat de kleren die ik gekozen heb voor een kinder t shirt bedrukken met gemak een jaar of langer mee zullen gaan – tenzij de kinderen er natuurlijk eerder uitgroeien. Maar daar heb ik al rekening mee gehouden bij een kinder t shirt bedrukken, want ik heb gekozen voor een grotere maat die de kinderen waarschijnlijk wat langer dragen. Handig, want:

  • Zo worden kleren langer gedragen;
  • Het zijn gewilde maten dus kan verkocht worden.

Ik vond het in ieder geval erg bijzonder om zelf aan het werk te gaan met een kinder t shirt bedrukken en was zeer tevreden met het resultaat – nu alleen mijn vriendin nog.

Wat vond Alice ervan?

Alice had nog nooit gehoord van de mogelijkheden rond een kinder t shirt bedrukken en dacht dat het vooral heel erg duur zou zijn. Maar toen ze eenmaal zag wat ik voor haar had laten maken, was ze direct verkocht. Een persoonlijke print zegt namelijk heel veel meer dan elk standaardcadeau dat je in de winkel kunt vinden. Zeker wanneer je mensen goed kent, kun je hiervan profiteren. Mijn vriendinnen wilden ook graag het adres hebben van de winkel die ik gebruikt had voor de aankoop, dus dit betekent wel dat ik zelf verder moet gaan zoeken voor de volgende vriendin die zwanger wordt. Aangezien dat best snel gaat, ben ik alvast gaan zoeken naar mogelijkheden om persoonlijke dingen te kunnen laten maken. Naast een kinder t shirt bedrukken ben ik nu aan het kijken naar het zelf maken van sieraden voor de moeder, omdat je hier ook veel persoonlijke elementen in kunt verwerken. Eens kijken of dat ook zo’n succes wordt!