Met bruidswerk van M&M Flowers maakt u uw speciale dag af

Voor uw speciale dag wilt u het liefst dat alles tot in de puntjes geregeld is. Dit betekent niet alleen dat u de perfecte jurk, een geweldige locatie en mooie ringen heeft, maar ook dat de aankleding goed verzorgd is. Dit geldt ook voor het bruidswerk. Met bruidswerk kunt u alles tot een geheel maken, waardoor uw dag helemaal af is. M&M Flowers kan het bruidswerk voor u leveren. Wij leggen u graag meer uit over onze werkzaamheden met betrekking tot bruidswerk en hoe u met ons in contact komt. Daarnaast vertellen wij graag ook meer over de onderdelen van bruidswerk, zodat u direct een goede keuze kunt maken.

Alles tot in de puntjes geregeld met bruidswerk

Zodra uw langgekoesterde droom werkelijkheid wordt, wilt u ook dat deze dag perfect verloopt en dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Hierbij hoort ook het bruidswerk, zodat zowel uw locatie, de aankleding en de bloemstukken geheel op elkaar aansluiten. Met bruidswerk creƫert u dus de finishing touch met bloemen en bloemstukken. Wij denken hierbij altijd met u mee, zodat u een beter beeld krijgt bij wat u wilt of hoe u uw droom uit kunt laten komen. De mogelijkheden van bruidswerk zijn zeer divers en daarom maken wij altijd alle stukken in opdracht. Zo bent u ervan verzekerd dat alles geheel aan uw wensen en eisen aansluit. Hierbij kunt u denken aan:

  • Corsages op houder of met een magneet
  • Tafeldecoratie
  • Autoversiering
  • Bruidsboeket
  • Aankleding van de trouwlocatie

Onze corsages kunt u zowel op houder of met een magneet bij ons bestellen. Deze kunnen met verschillende bloemen geleverd worden, waarbij u ook nog de keuze heeft om er een lint bij te doen. Daarnaast hebben wij ook tafeldecoratie, waarbij we altijd naar het thema van uw bruiloft kijken. Hier passen wij onze bloemkeuze op aan, evenals de kleur van de bloem. Wilt u ook de rest van de aankleding van de trouwlocatie door ons laten verzorgen, dan geldt hierbij hetzelfde als bij onze tafeldecoratie. Als u met een auto richting uw trouwlocatie gaat, dan wilt u dat deze van ver te zien is. Ook hier hebben wij een geschikt bloemstuk voor. U kunt ook hiervoor al uw wensen aan ons doorgeven, waarna wij samen naar de mogelijkheden kijken. Bij al ons bruidswerk geldt dat u altijd verzekerd bent van een schappelijk tarief, waarbij u uitsluitend de beste kwaliteit en het beste maatwerk van ons krijgt. Zo heeft u uw hele dag perfect geregeld en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw aankleding.

Alle bloemstukken geheel naar wens

M&M Flowers is uw specialist op alle bloemstukken en bruidswerk. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring met bloemschikken, maar we hebben ook een enorme passie voor bloemen en decoratie. Wij vertalen daarom uw wensen met veel plezier naar een mooi eindresultaat. Dit kan zowel het bruidsboeket, tafeldecoratie of decoratie voor de auto zijn, wij kunnen alles realiseren. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en dromen zijn geen bedrog. Naast onze bruidswerken kunt u bij ons ook terecht voor grafstukken en kamerplanten. Al deze informatie kunt u terugvinden op onze website. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw speciale gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.menmflowers.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw bloemstukken bij ons te kunnen bestellen.

Lees meer…