Mobiel whiteboard voor lessen

Mobiel whiteboard voor lessenDe laatste paar jaar heb ik bij mijn vriendin in het buitenland gewoond. Mijn vriendin komt uit Mexico en wij hebben daar met veel plezier gewoond. Voordat ik daar naartoe ging, sprak ik geen woord Spaans. Een van de eerste dingen die ik deed was mij inschrijven op een school om Spaans te leren. Ik volgde daar een intensieve cursus en had elke dag vier uur les. Na een aantal weken sprak ik al aardig Spaans, ook omdat ik het de hele dag om me heen hoorde. In totaal heb ik acht weken les gehad, daarmee kan ik nu een aardig gesprek met iemand hebben. Ik maak nog veel fouten, maar mensen begrijpen mij en ik hun. Maar mijn vriendin en ik moesten een keuze maken, bleven we in Mexico wonen, of wilden we in Nederland wonen. Het was een lastige keuze, maar we besloten om naar Nederland te verhuizen. Om te verhuizen moest mijn vriendin Nederlands leren. Ze had niet de mogelijkheid om daar lessen te volgen, want er was geen school voor Nederlands. Daarom heb ik het haar geleerd met een boek. We maakten samen de opdrachten en ik legde haar dingen uit. Vaak haalde ik haar van werk op en gebruikte ik dan een mobiel whiteboard van haar werk om grammatica uit te leggen. Ik vond het erg leuk om haar Nederlands te leren en ze heeft veel geleerd in een korte tijd. Ik merkte dat de mobiel whiteboard een erg handig middel was om structuur en grammatica uit te leggen. Mijn vriendin heeft gelukkig haar examen gehaald en we wonen nu in Nederland

De mobiel whiteboard wordt goed gebruikt

Na de examens van mijn vriendin bedacht ik mij hoe leuk ik het vond om haar Nederlands te leren. We zijn nu bezig met het volgende niveau en dat is al een stuk moeilijker. Ik ben trots op haar dat ze nu al redelijk goed Nederlands kan spreken. Ik vind het zo leuk om haar les te geven, dat ik besloot om filmpjes te maken voor andere mensen die ook Nederlands willen leren. Ik wilde meteen een mobiel whiteboard kopen, want dat hielp ook erg bij mijn vriendin. Ik probeer twee keer in de week een filmpje te maken over een onderwerp. Het is soms lastig om een onderwerp te kiezen en vaak overleg ik met mijn vriendin wat ze een goed onderwerp vindt. Ik heb ook een paar keer een filmpje gemaakt van een onderwerp waar zij uitleg over vroeg. De mobiel whiteboad heb ik gekocht op whiteboard-flipover.nl. Daar hebben ze veel keuze uit whiteboards, flipovers en vergelijkbare artikelen. Ik koos bewust voor een verrijdbare whiteboard, omdat ik nu de filmpjes opneem in de logeerkamer. Als wij logees hebben, dan wil ik niet dat de whiteboard in de weg staat. Nu kunnen we hem makkelijk verplaatsen en kan ik hem zonder moeite in de schuur zetten.

Ook veel handige accessoires

De mobiel whiteboard die wij gekocht hebben werkt erg goed, hij is zelfs gemakkelijker dan degene die mijn vriendin op kantoor had. Ook de stiften en wissers koop ik op whiteboard-flipover.nl, want ze hebben goede kwaliteit die lang meegaat. Ik koop mijn mobiel whiteboard en accessoires bij whiteboard-flipover.nl:

  • Ze hebben veel keuze uit verschillende artikelen
  • De whiteboards en accessoires zijn van goede kwaliteit
  • Bij een aankoop van tien euro is het gratis verzenden

Ik weet dat een mobiel whiteboard normaal op kantoren gebruikt wordt, maar bij ons thuis komt hij goed van pas. Ik gebruik hem bijna altijd in mijn filmpjes en het helpt met dingen duidelijk uit te leggen.