Polycom spraak- en video-oplossingen

Werken op afstand, we kunnen er bijna niet meer omheen. In de hedendaagse tijd is het super belangrijk dat we altijd bereikbaar zijn, maar we willen ook op tien plekken tegelijk zijn. Polycom spraak- en video-oplossingen zijn dan precies wat je nodig hebt, je bestelt ze bijvoorbeeld in de webshop van Clickon (www.clickon.nl/product/polycom.) Of je nu een groot bedrijf hebt en het wil gebruiken om online te vergaderen, of een kleine ondernemer bent en videoconferences wereldwijd geeft. Met de systemen van Polycom (wereld marktleider op het gebied van spraak- en videosystemen,) breng je teams van over de hele wereld met elkaar in contact, zonder ze daarvoor over hoeft te laten vliegen. Het is werkelijk een fantastische oplossingen voor mensen en bedrijven die veel waarde hechten aan persoonlijk contact maar voor wie het onmogelijk is (of dat nu door gebrek aan financiƫle middelen of tijd is,) om te alle tijden overal aanwezig te zijn. Het is nu eenmaal veel goedkoper om bepaalde conferences en meetings online te laten plaatsvinden dan jezelf plus de benodigde medewerkers op het vliegtuig te zetten, zeker voor meetings die slechts enkele uren duren. Met de moderne systemen van Polycom bereik je dit heel gemakkelijk. Ze zijn gemaakt met aandacht voor gebruiksgemak en geven het gevoel alsof iedereen met elkaar aan dezelfde vergadertafel zit, net zoals je dat zou doen als je je daadwerkelijk in dezelfde ruimte bevindt.

De verschillende systemen van Polycom

In de webshop van Clickon.nl kun je verschillende Polycom systemen bestellen en, indien gewenst, naast elkaar gebruiken. Elk systeem heeft zijn eigen features en doel, dus voor iedere manier van online communiceren hebben ze een oplossing. Bij Clickon.nl kun je de volgende systemen bestellen:
  • Videoconferencing
  • Skype Room System
  • Polycom MSR series
  • Conferentietelefoons
Als je niet goed weet welk systeem het meest geschikt is voor jou of jouw bedrijf, neem dan even contact op met de medewerkers van Clickon.nl. Zij zullen je dan informeren en helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw online communicatie.

De vele voordelen van live online communicatie

Met de systemen van Polycom communiceer je niet zomaar online, je communiceert namelijk live! Het werkt eigenlijk net als een telefoongesprek, waarbij je elkaar hoort en ziet, maar dan veel duidelijker en beter. Aan deze manier van communiceren hangen veel voordelen, waarvan natuurlijk op de eerste plaats de enorme tijdwinst staat. Als je niet hoeft te reizen van en naar een conferentie scheelt dat enorm in tijd, en kun je meteen ter zaken komen. En tijd is geld, nietwaar? Daarnaast spreekt het voor zich dat het ook stukken goedkoper is dan jezelf en je medewerkers te vervoeren naar een andere locatie. Online communiceren met Polycom kan overal, je hoeft er dus niet eens je eigen kantoor of werkplek voor uit. Je kunt binnen een minuut met wie dan ook, waar ook ter wereld in gesprek gaan, met een systeem dat altijd werkt en kwalitatief hoogwaardig is. Om dat te bereiken bieden ze bij Clickon.nl maar liefst 24/7 support aan, dat noem ik nog eens service!