Wat is een ionisator?

Toen ik vier was kreeg ik mijn eerst erge allergische reactie. Mijn ouders wisten niet zo goed wat er aan de hand was en hebben me gauw naar het ziekenhuis gebracht. Uiteindelijk bleek het gelukkig wel wat mee te vallen, maar er werd ons aangeraden om een allergietest te doen om te beoordelen waar de allergische reactie vandaan kwam. Na een hele waslijst aan eten te hebben afgewerkt, werd mijn ouders verteld dat ik mogelijk een allergische reactie had gekregen van huisstofmijt. Ik weet nog precies dat mijn moeder dat niet zo leuk vond om te horen, ze dacht dat dat betekende dat ze niet goed kon schoonmaken. In ieder geval, mijn ouders besloten voor de zekerheid een luchtreiniger aan te schaffen. Sindsdien heb ik thuis nooit meer een aanval gehad, in andere huizen helaas wel. De luchtreiniger die mijn ouders in die tijd aanschaften is inmiddels oud, en omdat ik binnenkort op mezelf ga wonen leek het me hoog tijd om zelf een nieuwe en betere luchtreiniger aan te schaffen. Ik keek wat op internet rond naar de verschillende soorten luchtreinigers, ik wist helemaal niet dat er zoveel variatie in kon zitten. Ik dacht misschien is een luchtbevochtiger op de kleine kamer waar ik heen zou gaan ook niet een verkeerd idee. Ook kwam ik luchtreinigers met een ionisator tegen, ik had zelf eerlijk gezegd geen idee waarom een luchtreiniger een ionisator nodig zou hebben. Ik besloot dat ook op internet op te zoeken. Er ging een wereld voor me open.

Wat doet een luchtreiniger met ionisator?

Een ionisator zorgt ervoor dat moleculen niet een teveel aan protonen hebben, omdat dat negatieve gevolgen voor de gezondheid kan hebben. Een ionisator in een luchtreiniger stuurt negatief geladen deeltjes door de lucht om op die manier virussen en bacteriën onschadelijk te maken. Ik besloot op zoek te gaan naar een website waar ik een luchtreiniger met ionisator aan kon schaffen, omdat ik altijd al gevoelig ben geweest voor bacteriën, allergieën en virussen. Ik wilde de ionisator wel een kans geven. Ik kwam deze website tegen luchtreiniger.nl. Ik besloot via deze website een luchtreiniger te kopen omdat:

  • De luchtreinigers betaalbaar zijn.
  • Er luchtreinigers met of zonder ionisator en luchtbevochtiger worden verkocht.
  • Er betrouwbare en bekende merken worden verkocht.

Hoe heeft deze speciale luchtreiniger mij weten te helpen?

In het begin was ik redelijk sceptisch over of een luchtreiniger met ionisator mij meer zou helpen dan een luchtreiniger zonder. Ik heb de luchtreiniger inmiddels een jaar, en ik ben het hele jaar niet ziek geworden! Dat is een unicum voor mij. Ik ben altijd de eerste die ziek worden wanneer er een griep door het land gaat. Daarnaast voelt het alsof mijn longen en huid minder geïrriteerd zijn. Ik werd over het algemeen snel verkouden of kreeg snel een hoest, ook daar heb ik geen last van gehad dit jaar. Daarnaast helpt deze  luchtreiniger beter met het verbergen van vieze luchtjes, als mijn ouders of vrienden bij mij op bezoek zijn geweest blijft de rookgeur niet meer zo lang hangen. Ik heb mijn ouders ook aangeraden om deze keer een luchtreiniger met ionisator te kopen, en ik probeer mijn vrienden er ook van te overtuigen dat een luchtreiniger wonderen kan doen voor de gezondheid. Ook als je geen last hebt van allergische reacties. Ik heb ze allemaal verwezen naar https://luchtreiniger.nl, omdat ik zelf zo’n goede ervaring heb gehad met de webshop. Ik ben heel erg blij dat ik de ionisator heb ontdekt, op naar het volgende griepvrije en allergievrije jaar!

Lees meer…