Wil je een waterpijp kopen? Dit is waar je op moet letten

Een aantal jaar geleden hebben wij een waterpijp gekocht tijdens een vakantie in Tunesiƫ. Op straat roken daar alle mannen waterpijp. Dat is daar heel normaal. Het een sociale gelegenheid waar mensen volop van genieten binnen deze cultuur. Wij kiezen er in Nederland voor om een kopje koffie te drinken en bij te kletsen. De mensen daar kiezen ervoor om waterpijp te roken. De mensen roken waterpijp met tabak, speciale fruittabak. Deze geeft een zoete geur en als je langsloopt ruikt het dan ook best lekker.

Waarom wil je een waterpijp kopen?

Wil je tijdens je vakantie ook een waterpijp kopen? Nu zijn er veel neppe varianten beschikbaar, kleine waterpijpjes die helemaal niet functioneel zijn. Veel mensen kopen deze waterpijp, maar dat is dus zonde van je geld. Wil je een goede waterpijp kopen ga dan naar een speciaalzaak en niet naar een souvenirwinkel. Wij kiezen ervoor om de waterpijp alleen te gebruiken op zomerse dagen. Het is een gezellige gebeurtenis om met een groepje vrienden om de beurt aan de waterpijp te lurken. En het is toch ook wel bijzonder om de geluiden te horen van het borrelende water en de geur te ruiken van het fruittabak.  

Wat heb je allemaal nodig om waterpijp te roken

Toen we terugkwamen van vakantie hebben we die zomer veel waterpijp-kolen gerookt. En de voorraad was er dus snel doorheen. Maar waar haal je dan de juiste producten om te blijven roken? Gelukkig kwamen we een online speciaalzaak tegen waar we alles konden bestellen. Om te blijven roken is het belangrijk dat je wel de juiste spullen in huis hebt. Naast fruittabak, is het ook nodig dat je kolen in huis hebt en dat je alle onderdelen hebt van de waterpijp. Daar ging het bij ons al snel verkeerd, een van de slangen bleven niet goed op de waterpijp zitten. Daar baalde we enorm van maar gelukkig was het heel gemakkelijk om een nieuwe slang te bestellen zodat we weer verder konden roken.  

Wil je een waterpijp kopen, let dan op de volgende dingen.

  • Wil je een waterpijp kopen? Doe dit dan nooit bij een souvenirwinkel maar ga altijd naar een speciaalzaak. Bestel het bij een online shisha speciaalzaak zodat je zeker weet dat je een goede waterpijp koopt.
  • Ga je een waterpijp kopen, dan heb je meer nodig dan alleen maar een waterpijp. Wat heb je nu nog meer nodig? Een kolen verhitter, kolen en tabak. Ben je op zoek naar kolenbranders van goede kwaliteit omdat je echt heerlijk wil ontspannen met je waterpijp. Maak dan gebruik van goede kolenbranders. De kolen van waterkolen.nl helpen je om echt ultiem te ontspannen tijdens het roken van je waterpijp.
  • Naast een waterpijp, kolen verhitter en kolen heb je natuurlijk ook nog tabak nodig. Zoals ik in mijn verhaal ook al schreef zijn er verschillende smaken. Zodat er voor iedereen wel een heerlijke smaak te vinden is. Zo heb je bijvoorbeeld banaan of appel, deze zijn heerlijk zoet en veel mensen vinden dit dan ook erg lekker.
  • Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van dampsteentjes. Dit zijn kleine mineralen die ervoor zorgen dat er geen rook ontstaat maar stoom. Er komt dan geen verbranding vrij en dat is beter voor je gezondheid.
  • Een waterpijp kopen is leuk maar er gaat ook wel eens een onderdeel stuk, bijvoorbeeld een slang of een brander. Hier kan je gemakkelijk nieuwe onderdelen voor bestellen via onze webshop.

Wil je een waterpijp kopen of heb je vragen over het gebruiken van een waterpijp. Ga naar waterpijp-kolen.nl