Wilt u een usb stick bedrukken laten?

Bij ons op school vinden we het belangrijk dat wij de leerlingen bijbrengen dat het niet verkeerd is om aan het milieu te denken wanneer zij bepaalde aankopen doen. Wij hebben daarom een campagne gestart waarmee wij de leerlingen duidelijk willen maken dat het bijvoorbeeld belangrijk is om niet alles uit te printen wat zij op de computer maken. Wij hebben namelijk gemerkt dat heel veel leerlingen alles wat zij maar op het internet vinden, meteen willen printen. Dat is heel erg verspillend vanuit het oogpunt van papier en vandaar dat het de moeite waard is om de leerlingen goed te laten zien wat de mogelijkheden zijn om goed bezig te zijn voor het milieu. Wij hebben daarom besloten om al onze leerlingen een USB stick te geven dat voorzien was van het logo van onze school. Wij moesten toen een bedrijf zien te vinden waar wij een usb stick bedrukken laten konden en wij hebben toen allerlei bedrijven benaderd om te bekijken of zij ons misschien konden helpen. Wij vonden dat het niet eenvoudig was om een bedrijf te vinden dat een usb stick bedrukken kon voor onze school. Heel vaak kregen wij te horen dat men niet een usb stick bedrukken kon in de hoeveelheden die wij nodig hadden of wij kregen een offerte te zien die zo duur was dat het leek alsof wij al onze leerlingen een laptop cadeau zouden doen. Wij hebben daarom goed moeten uitzoeken of wij ergens voor een goede prijs een usb stick bedrukken konden. Wij hebben allerlei mogelijkheden bekeken en uiteindelijk hebben wij een bedrijf kunnen vinden waar wij voor een goede prijs een usb stick bedrukken konden. Wij hebben namelijk de site van dereklameshop gevonden. Deze site is het adres voor mensen die een usb stick bedrukken willen laten. Wij hebben gekeken wat de mogelijkheden waren om via deze site een usb stick bedrukken te laten en wij hebben toen gezien dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden kregen. Wat ons vooral opviel was dat de tarieven van deze zaak niet hoog lagen en dus was het voor ons al snel duidelijk dat wij graag met deze mensen zaken wilden gaan doen.

Laat uw usb stick bedrukken via dereklameshop.nl

Wilt u een usb stick bedrukken laten?Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden om een usb stick bedrukken te laten via dereklameshop.nl en wij kunnen u zeggen dat wij heel enthousiast werden van de mogelijkheden die wij hier aangeboden kregen. Het was voor ons dan ook niet moeilijk om te bepalen of wij zaken wilden gaan doen met dit bedrijf. Wij hebben doorgegeven wat wij op de usb stick bedrukken wilden laten en toen is men meteen voor ons aan de slag gegaan.

Wij zijn heel goed geholpen

Wij hebben onze sticks inmiddels in huis en ze zijn klaar om uitgedeeld te worden. Wij zijn heel blij met onze bestelling omdat:

  • WIj heel goede usb-sticks kregen aangeboden
  • Wij deze heel voordelig konden aankopen
  • Wij onze bestelling al heel snel in huis hadden

Mocht u ook iets willen laten maken om reclame mee te maken, surf dan ook een keer naar dereklameshop.nl.