Over ons

Bijna zonder dat we er bij stilstaan, is software tegenwoordig overal. Van het tekstverwerkingsprogramma op onze computer tot de intelligente afstandsmeter in onze auto; achter vrijwel alle moderne gemakken gaat in een bepaalde vorm software schuil. Niet voor niets vertoont de ontwikkeling van softwareprogramma’s dan ook steeds vaker overlap met andere vakgebieden.

De Software Bank

De opkomst van Software as a Service

Bijzonder populair is tegenwoordig ook het zogenaamde Software as a Service, in de praktijk veelvuldig afgekort tot SaaS. Hierbij wordt een softwareprogramma aangeboden in de vorm van een online dienst, waarbij de betaling doorgaans niet op eenmalige maar op maandelijkse basis geschiedt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij programma’s op het gebied van webdesign, webdevelopment en andere onmisbare tools voor professionals uit verschillende disciplines.

Softwarepartner in een adviserende rol

De ontwikkeling van statische computerprogramma’s naar dynamische cloudoplossingen heeft het softwarelandschap van nu ingrijpend veranderd. Ook De Software Bank is meeveranderd en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van handig downloadplatform voor betrouwbare software tot online softwarepartner in een adviserende rol.

Revolutionaire ICT-ontwikkelingen en apps

Wat betekent dit nu in de praktijk? Op de website van De Software Bank lees je alles wat ook maar enigszins raakvlakken vertoont met software. En tegenwoordig is dat heel wat. Denk bijvoorbeeld aan interessante ontwikkelingen op het gebied van ICT en Techniek of revolutionaire apps voor de smartphone en tablet.

Zijn bepaalde diensten en producten exclusief of met korting verkrijgbaar bij een bepaalde webshop of winkel? Dan lees je het op de website van De Software Bank als eerst. Hou onze artikelen dan ook nauwlettend in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste trends en kortingen.